Revelion 2007-2008
- Manu
- General de divizie
Da, buna intrebare... probabil ca programul principal este rugaciunea pentru un an mai bun. Se si mananca bine cu siguranta, cititi Chef la manastire de Voiculescu sa vedeci cum se mananca uneori, n-ati mancat niciodata in asa hal.
Ultima oară modificat 22 Noi 2007, 14:11 de către Manu, modificat 1 dată în total.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
lasa nu fi asa curioasa, te intelegem dar mai bine sa ramane cele sfinte cu ale lor, iar noi pacatosi sa ne rugam sa ni se ierte pacatele sa putem face altele.divulici scrie:sau cu niste calugari...manu scrie:Ei, aici nu se pune problema cum o fi intre zidurile unei manastiri, ci intre ziduri cu niste maici...
oare ei postesc si de revelion? pe bune ca jurnalistul din mine ar vrea sa stie cum se petrece noaptea dintre ani in manastiri!
Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine. (Murphy)
Revelion 2007 - 2008
Eu as avea o idee: in caz ca nu gasim ceva pe la noi eftin sa cautam prin strainezia da de vom gasi vreo oferta de 3 sau 4 zile pe la vreo 200 euro...
Ce ziceti?
O seara placuta Ovidiu!
Realitatea are limite, imaginatia nu...
Ce ziceti?
O seara placuta Ovidiu!
Ma
Manu pervestus est
Nu prea inteleg de ce va tot bateti capul unde sa faceti revelionul... nu puteti sa il faceti in Cluj? La cineva aksa eventual
Nu prea inteleg de ce va tot bateti capul unde sa faceti revelionul... nu puteti sa il faceti in Cluj? La cineva aksa eventual
Blogul lui Sorin
Magazin online cu produse pentru nevăzători şi slab văzători
Victoria nu este cel mai important lucru, ci este singurul lucru important!
Ma, dar voi va duceti la revelion ca sa dormiti?:-?
Blogul lui Sorin
- Manu
- General de divizie
Re: Ma
Perversus sum, sed... errare humanum est - semper dixi...Sorin scrie:Manu pervestus est
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
Daca la Vladeasa nu se poate doar din cauza accesibilitatii eu zic ca ar trebui sa incercam totusi. OOm gasi noi atunci o masina cu care sa ajungem pana acolo si sa ne si aduca inapoi. Mai erau locuri acolo? Care e pretul? Cate camere sunt si asa mai departe? Ar fi foarte fain la munte ca ne putem da si cu sania si ne batem cu zapada.
In ce priveste numarul de persoane cred ca trebuie sa ne gandim undeva la 15, poate 20.
Manu, la Calarasi mai bine sa mergem la vara sa facem si baie.
In ce priveste numarul de persoane cred ca trebuie sa ne gandim undeva la 15, poate 20.
Manu, la Calarasi mai bine sa mergem la vara sa facem si baie.
Re: Revelion 2007 - 2008
eu sunt deacort cu alta tara, dar oare mai e cineva? cunosc pe cineva la o agentie si as putea gasi oferte.ovidiu_t scrie:Eu as avea o idee: in caz ca nu gasim ceva pe la noi eftin sa cautam prin strainezia da de vom gasi vreo oferta de 3 sau 4 zile pe la vreo 200 euro...
Ce ziceti?
O seara placuta Ovidiu!
-
- Colonel
Ia uitati aici:
Pensiunea Cetatea Caraiman** / Zamora (Busteni)
Structura: - ETAJ 1: 4 camere duble (pat matrimonial) cu dus, 1 camera de 4 - 6 locuri cu grup sanitar complet, Tv, 1 sfragerie, minibucatarie cu frigider, aragaz, Tv, gratar in curte; 2 grupuri sanitare pentru intreg etajul. - PARTER: 1 camera cu 4- 6 locuri ( 2-3 paturi matrimoniale) cu dus, Tv, 1 grup sanitar comun, 1 sufragerie cu Tv.
Pachet servicii Craciun: - cazare 5 nopti- 300 lei / persoana
Pachet servicii Revelion: - cazare 5 nopti- 600 lei / pers- pentru agentii de turism
Incerc sa rezerv.
Pensiunea Cetatea Caraiman** / Zamora (Busteni)
Structura: - ETAJ 1: 4 camere duble (pat matrimonial) cu dus, 1 camera de 4 - 6 locuri cu grup sanitar complet, Tv, 1 sfragerie, minibucatarie cu frigider, aragaz, Tv, gratar in curte; 2 grupuri sanitare pentru intreg etajul. - PARTER: 1 camera cu 4- 6 locuri ( 2-3 paturi matrimoniale) cu dus, Tv, 1 grup sanitar comun, 1 sufragerie cu Tv.
Pachet servicii Craciun: - cazare 5 nopti- 300 lei / persoana
Pachet servicii Revelion: - cazare 5 nopti- 600 lei / pers- pentru agentii de turism
Incerc sa rezerv.
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
-
- Colonel
Casa Caraiman e cam luata, dar am gasit altceva la fel de bun.
Am gasit chestia optima pentru tot grupul, zic eu:
VALEA DOFTANEI, Pensiunea Paradis**- satul Traistieni. Ajungem cu trenul pana la Campina si de acolo cu microbuzul 30Km, sunt curse regulate
Ne ofera 10 camere duble. Grupuri sanitare sunt cate unul pe palier, total 3. Vila arata bine.
MASA: petrecerea Revelionului si masa- in salonul pensiunii. AGREMENT: biliard, plimbari si drumetii prin zona.
Pachet Revelion: 4 nopti cazare cu acces bucatarie
Tarif: integral vila 12.000 lei / 4 nopti. Asta inseamna 600 lei de persoana.
Din punctul meu de vedere, are votul si as lua-o. Trebuie insa sa ne hotaram azi.
Andy
Am gasit chestia optima pentru tot grupul, zic eu:
VALEA DOFTANEI, Pensiunea Paradis**- satul Traistieni. Ajungem cu trenul pana la Campina si de acolo cu microbuzul 30Km, sunt curse regulate
Ne ofera 10 camere duble. Grupuri sanitare sunt cate unul pe palier, total 3. Vila arata bine.
MASA: petrecerea Revelionului si masa- in salonul pensiunii. AGREMENT: biliard, plimbari si drumetii prin zona.
Pachet Revelion: 4 nopti cazare cu acces bucatarie
Tarif: integral vila 12.000 lei / 4 nopti. Asta inseamna 600 lei de persoana.
Din punctul meu de vedere, are votul si as lua-o. Trebuie insa sa ne hotaram azi.
Andy
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro