Szanto Attila - arte martiale

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Rodica
Sergent major
Mesaje: 93
Membru din: 27 Apr 2013, 19:54
Localitate: Targu-Mures

Szanto Attila - arte martiale

Mesaj de Rodica »

Libertatea de mișcare este cea mai mare pierdere pentru Szanto Attila un șofer profesionist care în 2002 a avut un accident de maşină şi, din cauza unui diagnostic oftalmologic greşit, a rămas total fără vedere. Chiar dacă i-a fost foarte greu, a reuşit să-şi accepte noua situaţie şi să-şi reia responsabilităţile în familie.
La clubul Sakura din Târgu-Mureş, în 2012 a participat la inaugurarea artelor marţiale pentru nevăzători în România şi, de atunci, este un membru de bază al acestei echipe
În 2017 a câştigat medalia de bronz la campionatul mondial de Gojo-Riu;
au urmat medaliile mondiale de argint şi chiar cea de aur la campionatul mondial de ju-jitsu din Suedia 2018.
În 2019 a opţinut centura maro în Ju-Jitsu.
Attila ne povesteşte: Circul foarte mult cu taxiurile. Şi un taximetrist mă întreabă odată, unde mă duc. I-am spus că merg la sală că fac arte marţiale. El n-a mai zis nimic. Ce-o fi crezut „bă, ăsta nu numai că îi nevăzător, dar vorbeşte şi avioane”. După 3-4 zile, mergeam cu nevastă-mea la cumpărături şi mă strigă cineva: „Domnu, domnu!” Mă întorc, era taximetristul; zice: „Vai domnule, v-am văzut la televizor pe antena1! Dacă nu vă vedeam la televizor, nu aş fi crezut că chiar faceţi arte marţiale!” Dacă le spun oamenilor că fac arte marţiale, ei nu cred că nevăzătorii pot să facă aşa ceva”.
https://www.youtube.com/watch?v=9WzMRGw ... mbh-jl0DpA
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
Scrie răspuns