Sistemele de operare iOS si Mac - accesibilitate, programe

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Salut, eu nu am verificat paana acuma, da acuma am vazut ca citeste ce e in poze, probabil ca dureaza un pic pana indexeaza din nou pozele. Noutati eu zic ca sunt destule, as putea mentiona cateva: apare in voiceover o noua categorie numita activitati cu care vom seta cum sa se comporte voiceover in diferite contexte daca vrem diferit, de ex in carti sa fie o alta viteza sau alta limba, se pot dezactiva sunetele individual daca se doreste, nu ca pana acuma toate, se pot personaliza gesturile voiceover, adica se pot schimba cum dorim noi, la fel si scurtaturile din tastatura, asta ar fi doar pentru voiceover. Sunt destule schimbari si pentru sistemul de operare una care imi vine acuma in minte e descarcarea directa a fisierelor in safari fara sa trebuiasca sa accesam meniul partajeaza. Daca se doresc mai multe detalii va rog puneti intrebari aici sau pe grupul de facebook produse cu voiceover.
Gruia
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

A apărut până laurmă Aple Pay, mi se pare ceva foarte important în ziua de azi, să poţi plăti cu telefonul sau, şi mai tare, chiar cu ceasul.
Cei de la Cavaleria.ro au şi arătat practic, mergând la cumpărături: se apasă de două ori butonul de pe telefon şi autentificare cu amprentă sau Face ID, ori de două ori pe butonul ceasului fără acţiuni suplimentare.
Clipul de pe Cavaleria.ro: Am plătit cu Aple Pay şi Google Play în România

Google Pay nu a fost lansat încă, noroc că unele bănci, precum BT sau ING au serviciile lor.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
AlexCalina
Sublocotenent

Mesaj de AlexCalina »

va salut,
am instalat ios13 beta3.insa,la poze tot nu/mi citeste.mai concret.accesez poze,imi spune incarcare,apoi ca biblioteca s/a actualizat,si am doar selectare,sau zum.cand accesez selectare,imi zice selectati articole.dar nu mi le afiseaza.sa vad totusi pozele,trebuie sa merg pe albume,si sa accesez recente.mi le spune,dar fara locatii.in plus,am rugat pe un prieten sa ma apeleze cu privat dupa ce am activat din configurari,telefon,punere pe silentios numere necunoscute sau ceva de genul.dar telefonul a sunat spunand apelant necunoscut.deci practic,nu blocheaza numerele private.cel putin nu inca.
Scrie răspuns