Fonoteca Pontes

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Puiu
Sergent

Fonoteca Pontes

Mesaj de Puiu »

vă salut; am o problemă cu fonoteca pontes! deschid o piesă de teatru și nu mai funcționează butonul de pauză și nici cel de stop. ba mai mult, dacă încerc să deschid o altă piesă de teatru, se deschide peste cea pe care o ascult deja. am dezinstalat fonoteca și am reinstalat-o și degeaba. s-a mai confruntat cineva cu această problemă?
Puiu Sima
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Şi la mine se întâmplă cam la fel. Eu m-am învăţat să pun pe stop, apoi să merg să dau închidere toate aplicațiile.
Ascult în ultimul timp mai mult cu Google Cast pe boxa Google Home Mini unde nici nu se întrerupe, poţi spune să sară cât vrei şi se poate pune pe pauză.
Cred că problema cu pauză şi stop apare la versiunile foarte noi de Android, eu am Android 9 şi nu mai am vreun telefon acum cu Android mai vechi ca să văd dacă se întâmplă la fel.
Poate se va uita Campus şi va detecta problema.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Puiu
Sergent

Mesaj de Puiu »

să sperăm; să-mi cumpăr și eu o boxă de-aia? am ceva neliniști în ce privește device-urile de la google. cât o costa pe amazon.co.uk ?
Puiu Sima
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

O fi vreo 50 de dolari... Dar nu e neapărat să iei boxă din aia, merge să pui piesa de teatru și pe televizor, sigur are ăla Google Cast. Există sigur și alte multe boxe cu Google Cast.
Cât despre Google Home Mini, pentru un radio care oricum nu emite cine știe cât de calitativ nu văd ce ar putea să aibă rău, doar că mai ai pe cine întreba despre vreme și din astea; nu este vorba de un telefon ca să ți se pară că nu ar merge bine...
Eu o să îmi iau și un Echo Dot cu Alexa că e la fel de ieftină. Dacă ar avea și Apple ceva la banii ăștia mi-ar plăcea să am și Siri pentru joacă, așa să văd cum mai răspunde la câte ceva. E adevărat că eu m-am și obișnuit să întreb multe, de la scoruri de fotbal sau tenis, multe chia rîn timp real, până la întrebări de genul când a trăit P. G. Wodehouse, că pe englezul ăsta îl recitesc în perioada asta; ce simplu este să ai la dispoziție oricând pe "cineva" care să îți răspundă la o mulțime de curiozități.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns