De curând s-a lansat o aplicație numită Cash Reader, care identifică valoarea bancnotelor cu ajutorul camerei telefonului și o indică prin intermediul cititorului de ecran VoiceOver și al vibrațiilor, dar o și afișează pe ecran cu scris mare pentru cei cu resturi de vedere. Este o aplicație de tipul Free With In-App Purchase. Versiunea gratuită este limitată, poate recunoaște numai trei valori ale unei bancnote, de exemplu un leu, cinci lei sau zece lei. În schimb, versiunea nelimitată, care costă 50 de lei, recunoaște și celelalte valori. Totuși, utilizatorul o poate încerca paisprezece zile, după care se va reveni automată la versiunea gratuită dacă în timpul de încercare acesta nu cumpără aplicația.
Cash Reader se actualizează constant, actualizările adăugând noi monede și limbi în care este tradusă aplicația. O să menționez mai jos monedele disponibile și limbile în care Cash Reader e tradus
Uniunea Europeană:
Euro, Liră Sterlină, Levă Bulgară, Kună Croată, Coroană Cehă, Coroană Daneză, Forint Maghiar, Zlot Polonez, Leu Românesc, Coroană Suedeză.
Restul Europei:
Marcă Bosniacă, Dinar Sârbesc, Rublă Rusească, Liră Turcească, Coroană Islandeză, Coroană Norvegiană, Franc Elvețian, Hrivnă Ucraineană.
America de Nord:
Dolarul American și Dolarul Canadian.
Orientul Mijlociu:
Dinar Iordanian, Dinar Quweitian, Riyal Saudit, Rial Iranian, Riyal din Oman, Shekel Israelian.
Asia:
Yuan Chinez, Yen Japonez, Rupie Indiană, Rupie Pakistaneză.
Oceania:
Dolar Australian.
Africa:
Dinar Tunisian.
Cash Reader este tradus în următoarele limbi: engleză, germană, franceză, cehă, slovacă, arabă, poloneză, română, rusă, bulgară, suedeză, turcă, italiană, croată și bosniacă.
O să pun mai jos niște lincuri de unde puteți afla mai multe detalii decât cele pe care le-am furnizat eu aici.
Site-ul web al aplicației:
https://www.cashreader.app
Articolul de pe AppleVis:
https://www.applevis.com/apps/ios/utili ... tool-blind
Sper să vă fie de folos.
Cash Reader - aplicatie de citit bani
Moderator: Manu
-
- Sergent major
Cash Reader - aplicatie de citit bani
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
- Manu
- General de divizie
Cred că şi cu Envision AI sau Seeing AI se poate citi valoarea banilor...
Dar... dacă este o aplicaţie dedicată, nu este rău... totuși costă ceva...
Dar... dacă este o aplicaţie dedicată, nu este rău... totuși costă ceva...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
-
- Sergent major
Într-adevăr, costă, dar eu zic că merită. Dacă cineva chiar își dorește aplicația fără limite, nu cred că nu și-ar permite-o. Cincizeci de lei nu este o sumă mică, dar nici mare. E potrivită. Unde mai pui că versiunea nelimitată poate fi încercată gratuit paisprezece zile, timp în care utilizatorul poate să se convingă dacă merită sau nu să o cumpere.
Ultima oară modificat 08 Ian 2019, 15:43 de către florianionascu7, modificat 1 dată în total.
Dacă aveţi întrebări legate de jocuri, contactaţi-mă în privat la adresa florianionascu@hotmail.com sau la contact@florian-ionascu.ro.
- Manu
- General de divizie
Nu că ar fi scumpă, dar mie mi s+a părut că valoarea banilor nu a fost niciodată o problemă, prin comparaţie cu alte bancnote am detectat tot timpul repede valorile.
Mi se pare puţin complicat să tot scot telefonul şi să fac poze la magazin, acolo de obicei lucrurile se întâmplă repede şi, de cele mai multe ori, când te grăbeşti nu merg lucrurile ca în testele de acasă.
Normal, e bine că există şi, nici nu e foarte scumpă.
Mi se pare puţin complicat să tot scot telefonul şi să fac poze la magazin, acolo de obicei lucrurile se întâmplă repede şi, de cele mai multe ori, când te grăbeşti nu merg lucrurile ca în testele de acasă.
Normal, e bine că există şi, nici nu e foarte scumpă.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...