Horoscopul saptamanii 21 ianuarie - 27 ianuarie

Horoscop saptamanal

Moderator: Manu

Holcan Maria
Soldat
Mesaje: 5
Membru din: 29 Dec 2016, 03:07

Mesaj de Holcan Maria »

nu-i bine
alina_13
Cadet
Mesaje: 1
Membru din: 10 Feb 2018, 17:26

Horoscop

Mesaj de alina_13 »

Salut! :D
Stiti un site bun unde imi pot citi horoscopul in fiecare zi? Eu sunt in zodia Berbec.

Pe acest site am gasit cateva caracteristici despre zodia Berbec: https://www.steahoroscop.ro/berbec

Persoanele născute sub semnul de foc Berbec, se disting prin puterea lor internă şi externă. Planeta lor, Marte simbolizează sentimentul de încredere în sine, comportament spontan, dar de asemenea şi de luptător. Cel care acţionează cu onestitate şi perseverenţă este un luptător. El lasă ca natura să-şi urmeze cursul firesc, dar în acelaşi timp nu-i place să lase lucruri nerezolvate.

Încrederea în sine şi liniştea interioră a Berbecilor poate distruge toate obstacolele şi grijile în avans. Este energic şi mai ales intransigent. Adesea se avântă în tot intuitiv şi cîteodată orbeşte. Comportamentul său poate fi bădăran şi needucat, dar după ceva timp îţi vei da seama că are o minte deschisă şi că tânjeşte după simplitate.

În ceea ce priveşte cariera, Berbecilor le plac provocările. Nu le place să aibă locuri de muncă obişnuite. Adesea ei îşi deschid propriile afaceri sau măcar încearcă să-şi expună sugestiile şi părerile înainte. Cu toate acestea, efortul lor este rar corect evaluat şi apreciat. El adesea se confruntă cu lipsa de admiraţie din partea celorlalţi. El adesea deţine funcţia de specialist în marketing, are propria afacere sau este un profesionist în sport. Oricum, este dificil să-l clasifici ca fiind membru dintr-un grup anume.

În ceea ce priveşte relaţiile, atât barbaţii Berbeci cât şi femeile sunt nişte romantici incurabili. Femeile născute sub acest semn au nevoie de cineva care să le respecte şi care să fie capabil să le arate calea cea dreaptă în viaţă.
Voi in ce zodie sunteti?
Scrie răspuns