am o problema cu office word 2007: mi se blocheaza meniul ribbon - dupa ce il accesez cu alt si navighez cu sagetile spre dreapta sau stanga, sau cu tabul odata ce accesez home, insert etc' - pur si simplu ingheata. Asta se intampla nu doar cu screen readerul, ci si cand incearca un vazator sa-l acceseze. Practic, de intrat in meniu se poate intra, dar de indata ce se incearca o setare anume, acest meniu dispare si revine pagina curenta a documentului.
Am incercat activarea si dezactivarea cu ctrl f1 a meniului, de asemenea redenumirea si chiar stergerea din registri a folderului data - regedit, HKEY-current_user_software_microsoft office_12.0_word... (manevra indicata chiar de cei de la ms office)
am incercat functia repair din programs and features, am dezinstalat si reinstalat pachetul office, am incercat si varianta instalarii office 2010.
Problema persista; e foarte enervant acest blocaj - de pe alte forumuri am inteles ca s-ar putea sa fie un virus.
Are careva vreo idee, inainte de a ma vedea obligat sa reinstalez sistemul de operare?
Meniul ribbon deranjat in MS Word 2007
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
La câte ai încercat... nu prea cred să mai fie ceva posibil...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)