Salut, Vreau sa va anunt cu bucurie ca am fost contactata de catre doamna Delia Cenan, scriitoare de romane de dragoste. A aflat despre noi de la un baiat nevazator care lucreaza la Policlinica din Cluj si ne-a trimis 4 romane pentru a le posta in biblioteca Pontes. Romanele au fost deja incarcate in biblioteca si asteapta ca bibliotecarul sa le aranjeze pe raft. Cele 4 titluri de Delia Cenan sunt: "Aripi de ingeri", "Destine paralele", "Iubiti de Dumnezeu" si "Roata vietii".
Doresc sa-i multumesc si pe aceasta cale scriitoarei Delia Cenan pentru gestul sau. Din pacate nu sunt multi scriitorii care au acceptat sa-si impartaseasca cu noi cartile.
I-am propus doamnei Cenan sa organizam un mic eveniment in 17 bnoiembrie, cand Pontes va aniversa 8 ani. Am putea sa ne strangem la sediul Pontes unde se desfasoara cursurile organizate prin POSDRU si sa servim un mic aperitiv. Doamna ar putea sa ne vorbeasca despre cartile sale si eventual sa raspunda la intrebarile cititorilor. Cred ca Biblioteca Pontes Online a fost unul din primele si cele mai indraznete proiecte ale Pontesului, asa ca marcarea a opt ani aniversari printr-un eveniment de genul acesta ar fi foarte sugestiva...
Ce parere aveti? Si, mai ales, e cineva interesat sa-mi dea o mana de ajutor in organizarea acestui mic eveniment?
O zi frumoasa in continuare si lectura placuta.
Carmen
Carti oferite pentru Biblioteca Pontes Online,
Moderator: Manu
-
- Locotenent - colonel