Si inca o sarada mica

Literatura, idei, ganduri

Moderator: Manu

Scrie răspuns
cristina.vuscan

Si inca o sarada mica

Mesaj de cristina.vuscan »

Sarada 3 plus 4 litere
E la usa uneori
Si-i senina adeseori
Si e dulce si gustoasa
Buna de desert la masa.
Cris 
Ghita Potra
General de corp de armata

Mesaj de Ghita Potra »

Cred ca rezolvarea este zarzare.
Ma derutat putin deoarece eu tin seama de diacritice pentru a putea fi scrise si in braille.
Felicitari Cristina sarada e buna si culmea acest cuvint eu nu lam banuit bun pentru sarade.
cristina.vuscan

Bravo! Ma bucur ca ai ghicit raspunsul! Ma temeam ca in curand voi umbla batuta de saradistii care nu i-ar fi dat de cap...Dar am scapat cu bine... Felicitari! Cristina
PS. Adevarul este ca sunt mai reusite saradele care tin seama si de diacritice...Dar asta e tot ce am putut face drept raspuns la corcodusa Carmenusei...
Ghita Potra
General de corp de armata

Mesaj de Ghita Potra »

Eu am folosit diacritice deoarece primele sarade le-am trimis la litere noastra dar acolo nu au avut un succes prea mare de acea am hotarit sa le postez pe forum pentru a avea motiv sa mai fac si altele. Daca ar fi mai multe persoane care ar fi interesate de a face sarade as fi incintat. Imi face o placere deosebita sa fiu in postura de a dezlega sarade desi de ce sa nu recunosc imi place si postura de creator a unei rubrici, daca nu folosesc o exprimare nelelocul ei, pe acest forum.
As fifoarte multumit daca tot mai multi ar posta sarade.;
cristina.vuscan

Eu am sa incerc sa mai compun daca spui ca ma pricep...Numai ca am nevoie de o stare de spirit speciala care sa ma mobilizeze: ori o enervare puterniica, ori o dezamagire pleostitoare si apoi revitalizanta... Corcodusa lui Carmenus m-a mobilizat printr-o puternica invidie creatoare... Mi s-a parut atat de reusita incat as fi vrut s-o fi scris eu... Noroc cu zarzarea care mi-a mai alinat invidia... Cristina
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

ghita potra scrie:primele sarade le-am trimis la litere noastra dar acolo nu au avut un succes prea mare
Poate ca la revista n-au prins saradele, dar aici au o priza extraordinara. Mai ales ca-s foarte reusite. Asa ca, George si Cristina, dati-i drumul!
S-auzim de bine,
Andy
cristina.vuscan

Sa n-o uitam -pe Carmenusa care e foarte iscusita... Cris
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Asa e, greseala mea. Reformulez: George, Cristina si Carmen, lumea asteapta sarade!
Andy
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Felicitari domnule Potra. Eu era sa nu pot dormi aseara de grija acestei zarzare. Noroc cu Andreea care mi-a salvat linistea sufleteasca si mi-a dezvaluit misterul. Foarte buna sarada Cristina si promit ca printre referatele cu care ma lupt zilele astea am sa mai fac si eu una, dar tot asa, singuratica, ca nu ma simt instare sa compun 3 sarade deodata.
Scrie răspuns