Continuare la rubrica sentimentala (topic partial sters)
Moderator: Manu
- Manu
- General de divizie
Pai nu a mai scris nimeni, dar topicul era deschis. In loc sa fi zis cat de pacat e ca nu au mai scris altii, puteati scrie dumneavoastra ceva si se continua pur si simplu, un vizitator ulterior ar fi putut spune ca nu s-a intrerupt.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
- Manu
- General de divizie
Pai nu mai sunt si alte femei oarbe de aceeasi varsta?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
DonMarin, Sunt şi femei oarbe, sunt şi femei văzătoare pe care le poţi cunoaşte şi care te pot cunoaşte dacă ieşi şi mai des din casă la teatru, concerte sau la plimbări prin parcuri, etc. A fi orb e o dizabilitate, un inconvenient. Dar şi orbii au calităţile lor. Important e să exprimăm în acţiuni aceste calităţi. Curaj!
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
(Anonim)
Te salut Rodica. Nu vreau să fiu maliţios, dar tu ai ieşii în oraş cu un orb de 48 de ani? Şi în care oraş, dacă nu te superi? Eu sunt din Bucureşti. Îţi spun adresa de email: donmarel@yahoo.ro. Poate mai vorbim
Da, aş ieşi în orice oraş cu un orb de orice vârstă, mai ales că şi eu sunt în aceeaşi situaţie. Sunt multe nevăzătoare căsătorite cu văzători şi invers. Deci, orice e posibil. Fiecare avem calităţi şi defecte, unele se văd mai mult, altele mai puţin. Important într-o relaţie de cuplu, dar şi în prietenii în general, e să vorbim aceeaşi limbă, adică să ştim să primim şi să răspundem adecvat dorinţelor celuilalt.
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
(Anonim)
Eu sunt din Tg-Mureş, dar aşa cum spuneam, aş ieşi în orice oraş cu un nevăzător. O foarte bună prietena văzătoare îmi spunea că ceea ce o deranjează într-o relaţie e să nu aibă ce discuta cu o persoană. Cu majoritatea nevăzătorilor ai ce discuta. Eu ies cu ea în oraş, la cumpărături, plimbări, excursii. Preferinţele oamenilor sunt diverse: unora le plac ochii albaştri, altora le displac, etc.
Deci, doar dacă interacţionăm cu cât mai mulţi oameni putem să-i cunoaştem şi pe cei care nu-s deranjaţi de vreo dizabilitate a celor de lângă ei.
Deci, doar dacă interacţionăm cu cât mai mulţi oameni putem să-i cunoaştem şi pe cei care nu-s deranjaţi de vreo dizabilitate a celor de lângă ei.
(Anonim)
(Anonim)
Putem discuta şi în privat, putem discuta şi pe forum, chiar dacă nu-s foarte promptă în răspunsuri. Prin discuţiile de pe forum poate dăm curaj şi altora fie-n relaţii, fie măcar în conversaţie.
Anul acesta am făcut majoratul căsătoriei. Deci, despre flirturi nu pot să-ţi spun prea multe, căci eu eram introvertită - stăteam, observam şi doar când eram convinsă că intenţiile sunt serioase, mă exprimam.
Am observat, am citit, am experimentat diverse situaţii. Nu pretind că le ştiu pe toate, dar împreună cu voi putem construi un puzzle frumos. Deci, spor la treabă!
Anul acesta am făcut majoratul căsătoriei. Deci, despre flirturi nu pot să-ţi spun prea multe, căci eu eram introvertită - stăteam, observam şi doar când eram convinsă că intenţiile sunt serioase, mă exprimam.
Am observat, am citit, am experimentat diverse situaţii. Nu pretind că le ştiu pe toate, dar împreună cu voi putem construi un puzzle frumos. Deci, spor la treabă!
(Anonim)
(Anonim)