Cititorul de ecran NVDA

Despre computere, telefoane, tehnologie

Moderator: Manu

Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

Poti descarca nvda addons in functie de necesitatile tale, de
aici

La ce anume te referi cand spui ca vrei sa fie sunetele ca la JAWS? folosesti acea substituire din Jaws dictionary a unui cuvant cu sunet?
Cornel
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Cornel nu ma refeream la ce ai spus tu,ci la faptul ca jaws cand intalneste un camp de editare are sunet specific.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Addonul Obj Sounds din pagina respectivă adaugă sunete în momentul în care ajungi pe un câmp de editare, buton etc.
Cornel
Locotenent

Mesaj de Cornel »

asa este; dar NVDA are, oricum, implicit sunet pentru campurile de editare, putin diferit fata de cel al JAWS-ului, ce-i drept, da' important e sa fie...
Cornel
IonPop
Colonel

Mesaj de IonPop »

Sau sa nu fie... :-)
Eu am avut intotdeauna dezactivata acea optiune implicita a JAWS-ului.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salutare!De aceea va-ntreb ma prieteni ca m-am obisnuit cu sunetele jaws-ului si nu ma prea impac cu NVDA tocmai din aceasta privinta.Andreea un link de download indirect nu ai?N-as vrea sa le descarc si sa le virusez pana le voi instala,in cazul in care-s rar,e perfect.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Link de download indirect, adica pagina in care sa cauti si din care sa iti iei linkul de download pe care l-am extras eu, ti-a dat mai sus altcineva.
Numai bine,
Andreea
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Shady
Probabil că dacă nu ţi-ar fi așa de lene ai descoperi că se pot înlocui sunetele, pentru că sunt acolo într-un folder.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Fain,multam!Cristi te rog frumos data viitoare nu te mai obosi sa-i raspunzi,as aprecia mult daca n-ati mai da sfaturi si mi-ati explica procedeul.Nu am de unde stii ce se poate face si ce nu si cum din moment ce eu abia la varsta de 15 ani am fost fortat de imprejurari sa instalez screen readerul si inca mai am multe lucruri elementare de invatat despre el.Daca doriti sa m-ajutati,face-ti-o activ,nu pasiv,c-asa puteam si eu sa va spun voua'Cautati si singuri pe net si cititi!'.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Aşa întrebare, aşa răspuns. Să nu-mi zici că era greu să intri în folderul unde ţi-ai instalat NVDA şi să te uiţi dacă un folder nu conţine câteva fişiere Wav. Culmea că la NVDA chiar aşa îi şi zice folderului "waves". Ce zici, era chiar aşa de greu să descoperi singur?
GruiaVelicu
Locotenent - colonel

Mesaj de GruiaVelicu »

Shady trebuie sa sti ca si Cristi are doar 16-17 ani. Si el foloseste calculatorul tot de vreo 2-3 ani.
Gruia
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Cam de 6-7.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Vedeti de ce n-are ursu' coada?Eu va explic frumos ca n-am stiut ce-nseamna screen readerul pana la 15 ani si voi ma puneti sa caut pe net.Ma eu am fost vazator si citeam singur,n-aveam nevoie de screen readerele de pe aici.Intr-o alta ordine de idei doriti sa m-ajutati cu adevarat,se gaseste o zi amarata sa intram pe skype si sa-mi explicati,ca doar nu-s batut in cap.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Da eşti culmea bă frate, nu ştii să găseşti un folder? Aici nu e nimic de NVDA că e de Windows Explorer.
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Salut!Pustiu potoleste-te ca nu ti-am zis tie nimic,ok?Ramai la ale tale si nu te mai baga precum musca-n lapte!
Scrie răspuns