JAWS citeste subtitrari pe internet
Moderator: Manu
JAWS citeste subtitrari pe internet
Salutare!!!!!!! Navigam pe internet si am descoperit ceva uluitor! In timpul unui clip, jaws imi citea subtitrarile.
Iata DOVADA!
http://www.livebiz.ro/video/un-video-se ... -la-maxim/
Mentionez ca am windows 8.1 pe 64 bit cu jaws 15 9023. Ia incercati si voi sa vad merge si la voi ori la mine e ceva...
Sa speram ca vom putea urmari toate filmele asa cu subtitrari in Romana.
Iata DOVADA!
http://www.livebiz.ro/video/un-video-se ... -la-maxim/
Mentionez ca am windows 8.1 pe 64 bit cu jaws 15 9023. Ia incercati si voi sa vad merge si la voi ori la mine e ceva...
Sa speram ca vom putea urmari toate filmele asa cu subtitrari in Romana.
Ioto
Vizitati www.ioto.computerulmeu.ro
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
-
- Sublocotenent
Confirm, jaws 16, win 7 64 bit.
La mine merge, intru pe acea pagina, apas pe butonul pentru play si apoi pe butonul subtitrari si apoi, daca apas insert+sageata sus citeste subtitrarea, docamdata, partea proasta este ca nu este rostita automat, cred ca se poate face o setare ceva, ma mai uit.
_______
ALLX
La mine merge, intru pe acea pagina, apas pe butonul pentru play si apoi pe butonul subtitrari si apoi, daca apas insert+sageata sus citeste subtitrarea, docamdata, partea proasta este ca nu este rostita automat, cred ca se poate face o setare ceva, ma mai uit.
_______
ALLX
-
- Sublocotenent
Salutare, îmi cer scuze că n--am răspuns. dar am avut o problemă cu netul. la mine funcționează pe windows 8.1 pe 64 bit cu jaws 15. fără să fac nimic după ce dau play clipului. nu am făcut nimic special.
Ioto
-
- Sublocotenent