Torch Web Browser
Moderator: Manu
Torch Web Browser
Salutare!Stiti cumva daca Torch Web Browser e compatibil cu jaws?
Re: Torch Web Browser
Are la baza Chromium, deci s-ar putea sa fie ceva mai slab accesibil si decat Google Chrome.
Dar la ce ti-ar fi util?
Dar la ce ti-ar fi util?
Salut!Ca idee.Deci pentru noi pagini accesibile unde ai control asupra clipului il avem pe http//www.tube.majestic.net insa el nu are ca si youtube mai multe pagini(pagina 1,2,3 etc)si ma gandeam daca exista ceva de genul asta si pentru noi nevazatorii dar sa-ti ofere facilitatea de a avea control asupra clipului(sa-l derulam inainte-inapoi sa punem pe pauza sau pe mut).
Posibilitatea de a naviga inainte/inapoi si de a pune pe pauza clipul curent nu este oferita nici de browser, nici de cititorul de ecran, ci de fiecare site in parte.
Dintre site-urile importante pentru sharing video/muzica nu stiu daca mai ofera si alte site-uri decat YouTube aceasta facilitate.
Daca folosesti un anumit site, altul decat YouTube, cauta cu Google daca exista ceva facilitati de accesibilizare pentru el, fiindca eu nu prea accesez alte site-uri de acest tip in afara de YouTube, asa ca nu stiu in ce masura sunt accesibile.
Dintre site-urile importante pentru sharing video/muzica nu stiu daca mai ofera si alte site-uri decat YouTube aceasta facilitate.
Daca folosesti un anumit site, altul decat YouTube, cauta cu Google daca exista ceva facilitati de accesibilizare pentru el, fiindca eu nu prea accesez alte site-uri de acest tip in afara de YouTube, asa ca nu stiu in ce masura sunt accesibile.
Asa este. Atunci poti spune ca Youtube este suficient de accesibil.
Chiar si cei care nu folosesc un laptop pot folosi scriptul Jaws facut de Manu pentru a modifica volumul cu o combinatie de taste.
Se va modifica intr-adevar volumul atat pentru clipul de pe YouTube cat si pentru Jaws, ceea ce nu este prea bine, dar cel putin cat timp urmaresti un clip pe YouTube nu ai probabil nevoie de Jaws, asa ca nu este o problema prea mare.
Chiar si cei care nu folosesc un laptop pot folosi scriptul Jaws facut de Manu pentru a modifica volumul cu o combinatie de taste.
Se va modifica intr-adevar volumul atat pentru clipul de pe YouTube cat si pentru Jaws, ceea ce nu este prea bine, dar cel putin cat timp urmaresti un clip pe YouTube nu ai probabil nevoie de Jaws, asa ca nu este o problema prea mare.
Salutare
Se poate modifica si volumul pe youtube.com
apasand ctrl+home pentru a merge in partea de sus a paginii iar apoi se apasa "H" pentru a merge la primul heading din lista
Iar apoi insert+z si apoi tab pana la casuta unde se pronunta procentul derulari video-ului si acolo cu sagetile sus/jos se poate modifica volumul.
A gasit cineva o solutie eficienta pentru a sari peste reclamele dinaintea videoclipurilor?
Eu reusesc acum doar apasand f5 sau ctrl+f5 pentru re-ncarcarea paginii.
_________
ALLX
Se poate modifica si volumul pe youtube.com
apasand ctrl+home pentru a merge in partea de sus a paginii iar apoi se apasa "H" pentru a merge la primul heading din lista
Iar apoi insert+z si apoi tab pana la casuta unde se pronunta procentul derulari video-ului si acolo cu sagetile sus/jos se poate modifica volumul.
A gasit cineva o solutie eficienta pentru a sari peste reclamele dinaintea videoclipurilor?
Eu reusesc acum doar apasand f5 sau ctrl+f5 pentru re-ncarcarea paginii.
_________
ALLX
- Manu
- General de divizie
Ce bine ca s-a gasit o solutie pentru volum, eram intrebat la scoala toata ziua cum s-ar putea face asta, tot timpul colegul vazator trebuia sa vina sa ii dea mai tare celui nevazator; era rau când cineva dadea incet volumul si apoi, pentru urmatorul, nu se prea auzea nici cu volumul general la maxim...
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)