Creez negative la cerere!

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Cris_T
Cadet

Creez negative la cerere!

Mesaj de Cris_T »

Creez negative la cerere. Pretul unui negative este negociabil in functie de complexitatea piesei(si de volumul de munca). Negativele cu calitate audio nu se pot scoate cu un program, ele trebuiesc refacute la instrumente o parte din instrumente le trag personal clapa, chitara chitara bass, tobele sunt creeate cu ajutorul unui program, iar diferitele efecte sunt facute pe un sintetizator, produsul finit este masterizat astfel incat sunetele sa fie egale ca volum si multe alte reglaje. Pentru detalii pe id cris_t07
Shady
Locotenent

Mesaj de Shady »

Va salut!Dragii mei prieteni mi-am instalat Abbleton pentru a-mi face un moft la care nu am renuntat nici pana-n ziua de azi.Insa am niste mici probleme cu el...Nu stiu cum se foloseste acest program si sunt curios daca l-a folosit pana acum cineva de pe forum.De asemenea as vrea sa stiu daca programul va ramane deschis(ca si in cazul jaws-ului la instalare)cum sa fac sa inchid programul fara a-i opri procesul?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Nu am auzit de acel program, dar nu prea vad legatura cu negativele lui Cris_T, ori o fi acel Abbleton un program de creat negative?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
gulbano

Re: Galaxian Defender

Mesaj de gulbano »

this is very good post
Scrie răspuns