Ziua Portilor deschise pentru nevazatori la Radio Tg-Mures

Anunturi despre activitatile Pontes

Moderator: Manu

Scrie răspuns
Rodica
Sergent major
Mesaje: 93
Membru din: 27 Apr 2013, 19:54
Localitate: Targu-Mures

Ziua Portilor deschise pentru nevazatori la Radio Tg-Mures

Mesaj de Rodica »

Radio Targu-Mures in colaborare cu Asociatia Pontes si Asociatia Nevazatorilor Filiala Mures organizeaza in aceasta luna aniversara (cand Radio Romania a implinit 85 de ani iar Asociatia Pontes implineste 7 ani) "Ziua Portilor deschise pentru nevazatori la Radio Targu-Mures".
Evenimentul va avea loc vineri 15 noiembrie incepand cu ora 9.00, la sediul Radio Targu-Mures, B-dul 1 decembrie 1918, nr. 109. Cu aceasta ocazie, nevazatorii prezenti vor participa la inaugurarea in curtea Radioului a unui parc cu trandafiri puternic mirositori a caror denumire va fi scrisa si in braille. Ei vor afla direct de la realizatorii de emisiuni cum se desfasoara activitatile intr-un post de radio si se vor intalni cu realizatorii emisiunilor lor preferate.
De asemenea, ascultatorii vor avea ocaziea sa adreseze in direct intrebari reprezentantilor Asociatiei Nevazatorilor şi Asociatiei Pontes in cadrul emisiunii "Parerea ta" moderata de Luminita Avram.
Va asteptam cu drag pe toti cei care doriti sa participati la eveniment!
__._
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
CarmenT
Maior
Mesaje: 970
Membru din: 10 Ian 2007, 00:44
Localitate: Cluj-Napoca
Contact:

Mesaj de CarmenT »

Cum a fost evenimentul? Au fost doritori? Ce ai descoperit interesant in radio? Crezi ca un nevazator sau slab vazator ar putea sa lucreze acolo pe vreun post?
Rodica
Sergent major
Mesaje: 93
Membru din: 27 Apr 2013, 19:54
Localitate: Targu-Mures

Mesaj de Rodica »

Partea cea mai placuta a evenimentului a fost disponibilitatea conducerii Radioului de a relationa cu nevazatorii si de a creea un parc accesibilizat pentru nevazatori. Pe langa etichetarea in braille a denumirii trandafirilor, intentionam ca in primavara sa instalam niste mese cu jocuri adaptate pentru nevazatori (şah, table Rummy si carti. Ii multumesc Domnului Virgil Natea (coordonator marketing) pentru munca pe care o depune in realizarea acestui proiect.
Au participat la eveniment cam 40 de persoane cu deficiente de vedere. Am primit si poze de la eveniment, dar pana acum, din lipsa a timpului, nu m-am ocupat sa le pun undeva pe site.
Emisiunea "Parerea ta" realizata de Luminita Avram cu aceasta ocazie (15 noiembrie) a fost redifuzată si vineri 22 noiembrie. La aceasta emisiune am participat eu, alaturi de Tiberiu Oreian si Maria David de la ANR, iar prin telefon Radu Sergiu Ruba si Andrei Pastiu. Andrei a avut o interventie plina de sensibilitate, dar si franchete. In emisiune o veti auzi si pe Doamna Mirela Moldovan (redactor sef) pe Letitia Bradeanu (redactor muzical) si Aurel Ratiu (redactor sportiv)
La acest link www.radiomures.ro/upload/radio_programs ... o_1451.mp3 puteti asculta emisiunea "Parerea ta".
Toţi oamenii te aud când vorbeşti; prietenii însă înţeleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep şi ceea ce n-ai spus în cuvinte.
(Anonim)
IonPop
Colonel
Mesaje: 2166
Membru din: 02 Oct 2010, 17:55

Mesaj de IonPop »

Emisiunea a fost interesanta.
Dar tot nu am inteles acea nota de final in care se spunea ca denumirile trandafirilor sunt inscriptionati atat in Braille pentru nevazatori cat si cu caractere arabe pentru toti ceilalti. :-)
Scrie răspuns