Windows 8
Moderator: Manu
Windows 8
Buna ziua
mi-am cumparat un laptop care a venit direct cu Windows 8 instalat pe el si as dori sa stiu daca se poate instala Jaws 14 pe el, eu din cate am inteles , se poate dar nu am reusit din pacate.
multumesc anticipat, o zi frumoasa tuturor .
mi-am cumparat un laptop care a venit direct cu Windows 8 instalat pe el si as dori sa stiu daca se poate instala Jaws 14 pe el, eu din cate am inteles , se poate dar nu am reusit din pacate.
multumesc anticipat, o zi frumoasa tuturor .
Re: Windouz 8
De putut se poate instala cu siguranta JAWS 14 sub Windows 8. Nu am insa acest sistem de operare, asa ca nu pot da prea multe detalii din proprie experienta.
jaws pe win8
jaws 14 functioneaza pe windows opt fara probleme insa trebuie dupa instalare si ceea ce mai e acolo, sa mergi in program files freedom scientific, jaws, 14.0; afli acolo jfw.exe care e de fapt fisierul ce lanseaza programul, apoi properties, compatibility, bifezi acolo la earlier pe xp sp3 sau chiar windows 7 si va fi o.k.. Motivul pentru care iti da acea eroare la lansarea clasica de pe desktop e ca au pus o chestie de securitate suplimentara ptu win8. Daca nu reusesti scre si vedem impreuna... Evident ca nu poti instala pe un sistem pe 64 jaws pe 32; am vazut abia mai tarziu mentiunea ta ca windows e diferit de jaws...
Cornel
schibarea limbii
s-ar putea sa nici nu poti schimba limba deoarece tarile din vest nevorbitoare de engleza implementeaza pentru clientii lor interfata windows in propria lor limba asa ca italianul francezul etc' sa simta ca e protejat de atacul englezei pe de o parte, iar pe de alta au legile care i obliga la asta.
Cornel
Salutare am facut acele setari pentru jaws si tot imi da eruare din pacate . iar referitor la limba windowsului, am reusit sa o schimb a trebuit sa imi fac conexiunea la internet si am reusit pana la urma dar cu jawsul inca nu din pacate . problema este ca in timplui instalarii el ar trebui sa inceapa sa vorbeasca in engleza dar nu vorbeste de loc si nu inteleg dece . e bine ca exista macar NVDA ca momentan cu el lucrez . daca ma poate ajuta cineva asbtept mesaj aici multumesc mult . o zi buna .
jaws
1. dai u.a.c. la zero, deci sa fie pe never notify....
2. instalezi jaws pe 64 daca windowsul este de asa natura.
3. dupa instalare si celelalte chestiuni adiacente, mergi in C: program files, freedom scientific, jaws, jaws 14 si identifici fisierul jfw.exe.
4. pe acel fisier dai alt enter deci properties si apoi ctrl tab la compatibility.
5. acolo bifezi run this program as administrator apoi tot in acea sectiune bifezi run this program in compatibility mode.. odata bifat ti se deschide o lista din care alegi windows xp sp3; mergi la ok.
6. lansezi jaws de pe desktop in mod clasic.
2. instalezi jaws pe 64 daca windowsul este de asa natura.
3. dupa instalare si celelalte chestiuni adiacente, mergi in C: program files, freedom scientific, jaws, jaws 14 si identifici fisierul jfw.exe.
4. pe acel fisier dai alt enter deci properties si apoi ctrl tab la compatibility.
5. acolo bifezi run this program as administrator apoi tot in acea sectiune bifezi run this program in compatibility mode.. odata bifat ti se deschide o lista din care alegi windows xp sp3; mergi la ok.
6. lansezi jaws de pe desktop in mod clasic.
Cornel