Vocea Mihai de la Loquendo
Moderator: Manu
-
- Colonel
Salut,
Problema ta nu pare a fi legata de voce in sine, dar pentru orice eventualitate te rog sa-mi spui numarul facturii cu care ai cumparat licenta pentru vocea Mihai, ca sa pot deschide un tichet de suport la producator, daca se dovedeste a fi vocea de vina.
Numai bine,
Andreea
Problema ta nu pare a fi legata de voce in sine, dar pentru orice eventualitate te rog sa-mi spui numarul facturii cu care ai cumparat licenta pentru vocea Mihai, ca sa pot deschide un tichet de suport la producator, daca se dovedeste a fi vocea de vina.
Numai bine,
Andreea
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Anjo.ro - Magazin virtual de produse pentru nevăzători
Şcoala pentru toţi - site dedicat elevilor nevăzători
Designer www.pontes.ro
Excuse me please!Dar eu nu am cumparat acest program de la nimeni m-a ajutat cineva sa mi-l achizitionez de pe un server online si mi l-a instalat varul meu impreuna cu persoana care m-a ajutat sa mi-l achizitionez.Deci nu am nici o factura.Nu am cumparat programul.Fie vorba intre noi nu fac colectie de cduri cumparate cu jaws.Numai bine.
-
- Colonel
Am inteles, deci practic ceri suport pe folosirea unui soft furat.
Succes!
Succes!
Andreea - Elena Neagu
Designer www.pontes.ro
Designer www.pontes.ro
-
- Locotenent - colonel
- Manu
- General de divizie
Erau scripturile care veneau pe vremea aceea cu JAWS si pe care eu doar le-am modificat sa functioneze cu un Yahoo mai nou.
Acum merg scripturile lui Vortex daca ai Internet Explorer 9, daca nu ai decat Internet Explorer 8, mai merg si cele din sectiunea Utile a acestui site.
Vocea Mihai nu are legatura cu ce se citeste si ce nu se citeste, ea spune ce i se spune sa spuna, JAWS fiind responsabil pentru acest lucru.
Acum merg scripturile lui Vortex daca ai Internet Explorer 9, daca nu ai decat Internet Explorer 8, mai merg si cele din sectiunea Utile a acestui site.
Vocea Mihai nu are legatura cu ce se citeste si ce nu se citeste, ea spune ce i se spune sa spuna, JAWS fiind responsabil pentru acest lucru.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Succes pentru ce anume?Am nevoie de niste sfaturi.Cum fac ceea ce am spus in mesajul anterior?Nu cred ca are importanta daca e furat sau original.Iarta-ma ca-ti spun.Ma poti ajuta cu aceasta problema sau nu?Doresc sa fiu contactat de o persoana care sa ma poata ajuta sa rezolv problema.VVa rog.Stiti unde ma gasiti.Pe adresa shady_rapid2008@yahoo.com.Va multumesc.Andreea Neagu scrie:Am inteles, deci practic ceri suport pe folosirea unui soft furat.
Succes!