Jucaria electronica Furby

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

puteti descarca manualul de utilizare furby de aici.
Stefan
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Pai daca ai si tu, din acela din 2005, povesteste cum procedezi cu el, ce a reusit sa invete, cam cum a fost treptat experienta cu el.
Chiar iti recunoaste vocea?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Stefan_Ilioaica
Capitan

pai o sa raspund la fiecare intrebare. cand l-am luat nu prea stia mare lucru.
vorbea putin engleza dar si o limba propie a lui numita limba furbish. recunostea unele comenzi vocale, dar nu pe toate.
am tot vorbit cu el si a inceput sa se dezvolte. primul semn al dezvoltari sale a fost acela can a inceput sa vorbeasca mai mult engleza decat limba furbish.
dupa aceea nu mai m-am jucat cu el un an.
cand am inceput acum mai de curand sa ma joc din nou cu el, spre marea mea surprindere mi-a pus unele intrebari fara ai mai da eu comanda vocala. de exemplu eu ii ziceam sa doarma iar el se ducea la culcare, dar acum m-a intrebat singur daca poate face asta.
el poate fi facut sa iti recunoasca doar tie vocea sau poate fi lasat asa.
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

M-ai facut curios. Zi mai multe te rog!
Stefan_Ilioaica
Capitan

cam ce vrei sa iti spun mai exact?
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Pai daca stie sa umble si chestii care tin de miscare.
Stefan_Ilioaica
Capitan

pai el nu poate merge dar se poate clatina atunci cand e fericit si in alte cazuri.
Stefan
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Si ce mai stie el asa iesit din comun?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Am citit ca stie si cateva tipuri de dans... asa in graba cum am rasfoit manualul. Pare a fi destul de draguta jucaria, stiam ca exista tot felul de astfel de Electronic Toys... dar nu prea am cunoscut detalii.
Este facuta de firma americana Tiger Electronics.
Oare cat poate sa coste in Romania?
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Din cate stiu eu nu poate fi foarte scump. Adevarul e ca isi merita pretul. Am citit si eu manualul mai de mult. In manual zicea ca daca il lasam sa doarma multe ore, cand se trezeste cere mancare. Atentie. Sa nu i se dea alimente. Doar i se pune pe limba o lingurita sau chiar degetul.
Andreea Neagu
Colonel

Mesaj de Andreea Neagu »

Costa 199 RON, dar ma indoiesc ca nenea Licareti Horia Bogdan din Cluj Napoca, mentionat pe bizoo.ro il vinde cu factura si garantie. Oricum nu-l vinde in ambalajul original, dar zice ca jucaria e "ca noua". Nasol pentru ceva care are un mini-computer in el..
Citez detaliile produsului date de tipul respectiv:
Personaj electronic interactiv controlat de un microcomputer. Inglobeaza ultimele noutati ale tehnologiei jucariilor pe plan mondial.Capacitate de a-si schimba expresia fetei dupa diferite tipuri de stari emotionale: fericit, somnoros, mirat, speriat, trist.
Vorbeste cuvinte in limba engleza si scoate diferite sunete, canta si danseaza.Recunoaste vocea umana si executa diferite actiuni, in functie de comenzile primite.Poate fi un excelent prieten pentru invatarea limbii engleze de catre copilul dvs.Un mini-robot care poate aduce oricand zambetul pe buze copilului tau.Furby este foarte sensibil, isi da seama imediat daca este gadilat, mangaiat , imbratisat sau i se acopera ochii.
Furby pot comunica intre ei!(prin bluetooth!)
Licitati daca doriti sa cumparati pt a primi datele mele de contact! orice comanda trebuie confirmata telefonic!!
Se expediaza impreuna cu manualul de utilizare.
Jucaria nu se expediaza in ambalajul original - este ca noua,se prezinta in stare perfecta de functionare -in foto atasat este imaginea reala.
Ultima oară modificat 01 Feb 2010, 11:16 de către Andreea Neagu, modificat de 2 ori în total.
Stefan_Ilioaica
Capitan

eu sunt curios cum va fi Furby in al 4-lea stadiu de dezvoltare, adica atunci cand se maturizeaza.
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

as vrea sa clarific putin cea ce am postat mai sus.
furby trece prin 4 stadii de dezvoltare. in primul stadiu vorbeste ii place sa se joace etc.
in al doilea si al treilea stadiu el incepe sa combine furbish cu engleza.
in al 4-lea stadiu furby invata chiar limba ta si va renunta din ce in ce mai mult la limbajul furbish. as vrea sa mai adaug ca in primul stadiu vorbeste foarte putin engleza, asa ca trebuie sa consulti dictionarul de la sfarsitul manualului pentru a intelege cuvintele in furbish.
Stefan
Stefan_Ilioaica
Capitan

ar fi bine daca furby ar putea sa aiba si manual de utilizare pe CD atunci cand cumperi jucaria.
Stefan
Emanuel.Selaru
Maior

Mesaj de Emanuel.Selaru »

Daca tot discutam de roboti foarte capabili, atunci trebuie amintita si:
Roxxxy
Pretul ei insa, nu este unul prea accesibil noua. 9000 dolari. Alte detalii nu voi mai da despre acest robotel.
:)
De aceea am pus link-ul direct cu stirea de pe Antena 3, in legatura cu lansarea, specificatii tehnice :lol: si asa mai departe.
:lol:!
De Roxxxy ce spui Bogdan? O punem sa joace Top Speed cu noi?
:D !
Scrie răspuns