Despre sport

Orice nu poate fi incadrat la celelalte categorii

Moderator: Manu

Kov.Kriszti
Plutonier major

Despre sport

Mesaj de Kov.Kriszti »

M-am gandit sa creez un subiect referitor la tot felul de sporturi precum: fotbal, handbal, tenis si altele. Aici sa scriem ce stim noi despre acestea, ce ne place. :)
CarmenT
Maior

Mesaj de CarmenT »

Foarte buna idee Cristi! Uite, de pilda la Arad a fost creata de catre cativa tineri o echipa de golbal si baietii sunt foarte hotarati sa se antreneze singuri si sa se inscrie in campionatul national si international pentru a participa la meciuri. Cred ca ar fi interesant daca ne-ar povesti cineva despre ce este de fapt golbal-ul si cum se joaca. Deasemenea ar fi interesant sa aflam si cum se desfasoara campionatul national, ce echipe sunt inscrise, cum e structurat si cateva amanunte de genul asta si despre campionatul european sau mondial daca exista asa ceva.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

foarte buna idee. daca Bogdan ne poate povesti.
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

doritorii sa vada cum se joaca goalbalul pot sa vina joi 3 decembrie la sala sporturilor din cluj unde va avea loc un meci demonstrativ de goalbal intre echipa ANrcluj si cativa elevi din LDv. Nu stiu de la ce ora exact va avea loc dar toate activitatile care o sa aiba loc acolo vor in cepe de la ora 11. O sa puteti sa vedeti exact cum arata un teren, , mingea, regulile si tot ce tine de goalbal. si referitor la intrebarea ta carmen, da exista campionat mondial, european, chiar anul acesta la campionatul european care a avut loc in Portugalia a participat si echipa nationala a romaniei. Goalbalul este un sport paraolimpic inschimb torbalul nu.Posibil ca la urmatoarea paraolimpiada din 2012 si Romania sa fie reprezentata de o echipa chiar din cluj.daca vreti savedeti mai multe informati despre goalbal sau restul jocurilor de nevazatori puteti intra pe www.ibsa.es
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Interesant! Multumim pentru detalii.
Stefan_Ilioaica
Capitan

Mesaj de Stefan_Ilioaica »

eu am o intrebare. in afara de golbal si torbal mai exista alte sporturi pentru nevazatori? si ca veni vorba de golbal am ascultat si eu putin turneul la radio.
Stefan
BogdanCristiea
Sergent

Mesaj de BogdanCristiea »

da mai sunt.de exemplu fotbal. dar daca vrei sa vezi toate jocurile pt nevazatori mergi pe www.ibsa.es
Valentin
Sublocotenent

Mesaj de Valentin »

de asemenea nevazatorii pot practica inotul....
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

si noi am bifat prima victorie in campionatul scolii cu clasa a VII-a A, scor: 7-6.
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Salutare. Deasemenea, nevazatorii pot sa joace bowling. Eu chiar am jucat. Incercati si voi. Chiar merita.
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Si eu am fost la Bowling, e chiar fain. Poti ca nevazator face miscarea de aruncare a mingii atingand usor marginea pistei pentru orientare.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Bogdan_Muresan
Plutonier

Mesaj de Bogdan_Muresan »

Da. Noroc ca marginile pistei sunt delimitate cu acele sentulete. Uneori, am reusit sa fac strike, adica sa daram toate popicele.
Kov.Kriszti
Plutonier major

Mesaj de Kov.Kriszti »

Interesant. Poate o sa incerc si eu.
Sorin Bîrsan
Soldat

Mesaj de Sorin Bîrsan »

nu ştiu de ce Asociaţia Nevazatorilor nu se mai inplica deloc în sportul pentru nevazatori; cu ceva tinp în urma era o bogata activitate în acest domeniu.
ce parere aveţi? s-ar mai inplica persoanele cu dizabilitaţi?
Manu
General de divizie

Mesaj de Manu »

Probabil lipsa banilor e un motiv.
Mie mi-ar placea sa se faca un concurs/capnionat de bowling, doar ca... din pacate un loc in care sa ne putem antrena la discretie ar fi imposibil de detinut.
Errare humanum est, sed perseverare diabolicum...
In forum linguae Latinae venite! (via est: www.limbalatina.ro)
Scrie răspuns