Pagina principala a www.pontes.ro Forumul organizatiei Pontes - www.pontes.ro
Acesta este Forumul Pontes, loc in care puteti discuta orice despre persoanele cu dizabilitati, in special despre si cu nevazatori. Puteti afla sau oferi informatii despre locuri de munca, viata sociala, IT (informatica), jocuri audio, ganduri, idei etc.
 
Flux rssRSS    FAQ   Cautare   Membri   Grupuri   Inregistrare 
 Profil   Mesaje private   Autentificare 

Comunicat de presa Seminar angajatori,

 
  • Creaza un subiect nou
  • Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Forumul organizatiei Pontes - www.pontes.ro -> Activitati, proiecte
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj

Mesaj postat

CarmenT

Maior
Trimis: Joi, 19 Martie 2015, 13:14    Titlul subiectului: Comunicat de presa Seminar angajatori, Raspunde cu citat (quote)

Cluj-Napoca, 20.03.2015


Comunicat de presă


SC INVEST TRUST SRL Craiova, în parteneriat cu Asociația Global Help Craiova și Asociația Pontes Cluj-Napoca, implementează în perioada mai 2014 – octombrie 2015 proiectul „Șanse sporite pe piața muncii pentru grupuri vulnerabile din regiunile Sud-Vest și Nord-Vest”, POSDRU/165/6.2/S/143045.
În cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, 670 de persoane aparținând grupurilor vulnerabile (362 de persoane de etnie rroma și 308 persoane cu dizabilități de vedere) din regiunile Sud-Vest Oltenia și Nord-Vest, vor beneficia de un sistem de sprijin integrat destinat acestora în scopul evitării excluziunii sociale, discriminării și riscului de sărăcie, pentru creșterea gradului de integrare sau reintegrare pe piața muncii.
În etapa actuală de implementare, în regiunea S-V și N-V, în cadrul activității A7 – Campanii de informare și promovare îndreptate către angajatori și angajații acestora, comunitățile locale și factorii de decizie cu scopul schimbării atitudinii sociale privind grupurile vulnerabile, se realizează întâlniri ce au ca obiectiv poziționarea favorabilă a persoanelor din grupurile vulnerabile în fața angajatorilor dar și a angajaților acestora. Obiectivele activității sunt și vor fi îndeplinite prin realizarea de campanii de informare și promovare, spoturi radio/TV și a unor seminarii.
Primul seminar având ca temă „Angajarea persoanelor cu deficiențe – oportunitate de dezvoltare a firmelor prin intermediul unităților protejate” va avea loc luni, 23 martie 2015, ora 11:00 la Cluj, în Sala Cristal a Hotelului Opera Plaza.
Întocmit,
Responsabil informare și publicitate,
George Ciobanu
Sus

Mesaj postat

CarmenT

Maior
Trimis: Joi, 19 Martie 2015, 13:16    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

INVITAȚIE
Stimată Doamnă/Stimate Domnule,

SC Invest Trust SRL Craiova în calitate de Beneficiar, împreună cu Asociația Global Help Craiova și Asociația Pontes Cluj-Napoca în calitate de Parteneri organizează

SEMINARUL
“ANGAJAREA PERSOANELOR CU DEFICIENȚE - OPORTUNITATE DE DEZVOLTARE A FIRMELOR PRIN INTERMEDIUL UNITĂȚILOR PROTEJATE”.
– în cadrul proiectului
„Șanse sporite pe piața muncii pentru grupuri vulnerabile din regiunile Sud-Vest și Nord-Vest”

Seminarul se desfășoară în cadrul activității 7 – Campanii de informare și promovare îndreptate către angajatori și angajații acestora, comunități locale și factori de decizie cu scopul schimbării atitudinii sociale privind grupurile vulnerabile și are ca obiectiv poziționarea favorabilă a persoanelor din grupurile vulnerabile în fața angajatorilor dar și a angajaților acestora, precum și conștientizarea suportului oferit grupurilor vulnerabile ca grup activ pe piața muncii, având ca și regiuni de referință Sud-Vest și Nord-Vest.
În speranța că veți răspunde favorabil invitației noastre vă așteptăm în data de 23.03.2015, ora 11:00 în Sala Cristal a hotelului Opera Plaza.
Informații suplimentare puteți obține la telefon: +40740239445, George Ciobanu - Responsabil informare și publicitate, +40754618647, Mirabela Mischie – Reprezentant legal Asociația Pontes sau vizitând www.sanse.investtrust.ro.

Cu deosebită considerație,

Manager de proiect,
Ciobanu Andreea Maria
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
  • Creaza un subiect nou
  • Raspunde la subiect
   Pagina de start a forumului Forumul organizatiei Pontes - www.pontes.ro -> Activitati, proiecte Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community